Cibona  Zvezda u nedelju od 21h

Izvor: B92, 11.Nov.2016, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cibona " Zvezda u nedelju od 21h

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće Ciboni u nedelju od 21 čas, potvrdila je regionalna ABA lige.

Meč je trebalo da bude odigran u subotu popodne, ali je odložen zbog kašnjenja Zvezdine ekspredocije iz Rusije, nakon nastupa u Evroligi.

Crveno-beli su satima čekali na let iz Kazanja za Moskvu, a krenuli su tek u popodnevnim časovima u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << petak.

Zvezda je u "gužvi" od početka sezone, u oktobru je odigrala više od deset utakmica, a po svemu sudeći sličan raspored je očekuje i u novembru.

Crveno-beli, koji sa Budućnošću dele prvu poziciju u ABA ligi sa po osam pobeda, samo dva dana nakon gostovanja Ciboni putuju u Nemačku gde igraju sa Bambergom u Evroligi, a 48 sati potom čekaju Emporio Armani u Areni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.