Centar Cedevite: Šteta što Zvezda nije bila u Baru

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centar Cedevite: Šteta što Zvezda nije bila u Baru

"Kada još bude stigao Kris Džonson, kada zatvorimo roster i centarsku liniju, mislim da ćemo imati stvarno dobru ekipu", rekao je Andrija Stipanović

Kao i nekoliko godina zaredom, Cedevita je uz Crvenu zvezdu najveći favorit za osvajanje ABA lige. Ako ćemo suditi po pripremnom turniru koji je održan u Baru, Sokići su sklopili dobar tim, a među pridošlicama je i Andrija Stipanović koji je prošle godine igrao za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << turski Bujukčekmeče.

On je u razgovoru za Germanijak rekao da je optimističan pred novu sezonu, ali i istakao da mu je žao što Crvena zvezda nije igrala u Baru na ABA Superkupu.

Turnir je bio super, to je dobra stvar. Svaka ozbiljnija liga ima takav turnir pre početka sezone i mislim da je dobro da se ta priča pokrenula. Organizacija je bila stvarno dobra. Šteta je jedino što Crvena Zvezda nije došla, pa da svih osam najboljih ekipa budu u Baru. Mislim da smo prikazali najbolju igru od svih ekipa i da smo zasluženo osvojili turnir“, dodao je Stipanović za Germanijak.

Inače, bilo je primetno da je uneo čvrstinu u reket Sokića i bio jedan od najboljih igrača na ABA Superkupu.

Očekivanja od naredne sezone su velika.

Ja sam stvarno optimista, nadam se najboljem. Kada još bude stigao Kris Džonson, kada zatvorimo roster i centarsku liniju, mislim da ćemo imati stvarno dobru ekipu. S njim ćemo dobiti ekstra-dimenziju, dodatnu širinu, mislim da nam može pomoći“, dodao je Stipanović.

(FOTO: Mornar/Media Pro)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.