Čaušić želi, Zvezda želi... Gde je zapelo?

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2018, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čaušić želi, Zvezda želi... Gde je zapelo?

Šampion Srbije i vezista Arsenala iz Tule nalaze se na istoj talasnoj dužini ali dogovor još uvek nije postignut.

Razgovarali su prethodnih dana čelnici Crvene zvezde sa Goranom Čaušićem (26) i utanačili dosta toga kada je potencijalna saradnja u pitanju ali do konačnog dogovora nisu došli.

Vezista Arsenala iz Tule tvrdi da je dogovoreno 95% odredbi buduće saradnje ali da postoje detalji koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne dozvoljavaju da se transfer realizuje odmah.

"Dogovoili smo se 95%, ali ne i za dva detalja. Koliko znam i Arsenal je odbio ponuđeno obeštećenje, tako da imam obavezu da se pojavim na prozivci i počnem pripreme sa klubom pod čijim sam ugovorom", kaže Čaušić za "Žurnal".

Bivši mladi reprezentativac Srbije stigao je prošlog leta u Arsenal kao slobodan igrač tako da klub ne bi trebalo da pravi veće probleme oko pomenutog obeštećenja.

Da situacija nije tako ozbiljna i da bi stvari trebalo da se završe povoljno po Zvezdu svedoče i reči veznog igrača.

"Moj menadžer je u kontaktu, očekujem da sve bude jasno za dan-dva", dodao je Čaušić.

Beograđanin je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, a bio je deo generacija omladinaca koju je Vladan Milojević vodio do šampionske titule.

Čaušić jednako dobro može da odgovori na ofanzivne i defanzivne zadatke u veznom redu i zbog toga bi polivalentan igrač kakav je on bio od velike koristi crveno-belima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.