Čapljić: Šansa Damnjanovića bolja od penala

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Mar.2014, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čapljić: Šansa Damnjanovića bolja od penala

Trener Donjeg Srema Vlado Čapljić rekao je da je njegov tim pokušao da odigra najkvalitetnije što može u današnjem porazu od Crvene zvezde.
(FOTO: N. Negovanović)
Protiv Zvezde je teško napraviti mnogo prilika. Morali smo da imamo određenu dozu mirnoće, jer je šansa Ognjena Damnjanovića u prvom poluvremenu takoreći bolja od penala. Pokušali smo da odigramo najkvalitetnije što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << možemo, priča se da smo dobra ekipa, ali to nam ne znači mnogo – rekao je Čapljić za Arenu posle utakmice.
Zvezda je u Novom Sadu pobedila Donji Srem sa 1:0, golom Nejca Pečnika u 21. minutu, u 20. kolu Super lige.
Donji Srem će u sledećem prvenstvenom kolu igrati na svom stadionu u Pećincima protiv Radničkog 1923.
Čapljić je naveo da je Donjem Sremu neophodna pobeda i da njegova ekipa mora da bude maksimalno spremna za susret sa Radničkim.
Ekipa iz Pećinaca ima 17 bodova i na tabeli je na 14. poziciji, koja vodi u baraž za opstanak u ligi.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Minimalac Zvezde, Partizan se muči sa Slobodom

Izvor: RTS, 22.Mar.2014

Golom Nejca Pečnika, Crvena zvezda u Novom Sadu savladala Donji Srem sa 1:0. Preokret Voždovca protiv Napretka. Novi Pazar lako izašao na kraj sa Vojvodinom. Oslabljeni Partizan igra protiv užičke Slobode...17.50 - Poluvremena su na tri meča Superlige. Rezultati: Partizan - Sloboda 0:0, Čukarički...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.