CRVENA ZVEZDA ISPISALA ISTORIJU: Po 25. put su ŠAMPIONI Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 08:55

CRVENA ZVEZDA ISPISALA ISTORIJU: Po 25. put su ŠAMPIONI Srbije!

Neverovatan uspeh crveno-belih.

Teniseri Crvene zvezde postali su šampioni Srbije! Crveno-beli su osvojili su u finalu savladali ekipu novosadske Vojvodine ukupnim rezultatom 4:3. Ovo je 25. titula šampiona u domaćem prvenstvu za Zvezdu, što je čini najuspešnijim teniskim timom u istoriji ”belog sporta” u Srbiji.

Put do titule izgledao je ovako.

U prvom kolu ekipa Crvene zvezde bila je slobodna, u drugom kolu savladala je TAŽ sa 4:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Usledio je ubedljiv trijumf u četvrtfinalu protiv večitog rivala Partizana (5:0), a potom i pobeda nad prošlogodišnjim šampionom TK Novak (4:3).

Zvezdi su 25. titulu ekipnog prvaka države su doneli: Nikola Milojević, Miljan Zekić, Stefan Popović, Strahinja Rakić, Aleksa Marđonović, Stefan Milićević i Lazar Vojinović, dok je trener ekipe crveno-belih Slobodan Boba Vojinović.

BONUS VIDEO: Pogledajte zavodljivi ples smerne srpske teniserke Nine Stojanović
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.