ČISTA DESETKA: Zvezda preko Napretka za perfektan učinak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 17:40

ČISTA DESETKA: Zvezda preko Napretka za perfektan učinak!

Rutinska pobeda crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde rutinski su savladali Napredak iz Kruševca u okviru 10. kola Superlige Srbije rezultatom 3:0 (2:0). Aktuelni šampion je ovom pobedom stigao do 30 boda i perfektnog učinka u prvenstvu.

Domaći su utakmicu utvorili furiozno. Već posle 9 minuta na semaforu je pisalo 2:0, a strelci su bili Dijego Falćineli i Mirko Ivanić. Italijan je praktično u prvom napadu iskusno zaobišao golmana Miloša Ostojića, loptu smestio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u praznu mrežu I tako nastavio svoj golgeterski niz. Ništa teži zadatak nije imao Ivanić. Njega je sjajno usposlio Milan Gajić, a sa samo par metara crnogorski reprezentativac je bio nepogrešiv. Do kraja prvog dela utakmice crveno-beli spustili tempo. Jedinu priliku za goste imao je Luka Milunović čiji je šut sa 20-tak metara fantastično zaustavio Zoran Popović.

Prilično smireno se ušlo u drugih 45 minuta. Svesni svoje nadmoći izabranici Dejana Stankovića nisu srljali. Opuštenost domaćih “čarapani” su mogli da iskoriste. Neiskusni Strahinja Eraković skirvio je penal u 63 minut, ali Marko Mrkić je pogodio prečku. Samo 8 minuta kasnije na drugoj strani terena oboren je Srđan Spiridonović, a arbitar Jovanović pokazuje na belu tačku. Najbolji srpski sudija nije imao dilemu, iako situacija preko malog ekrana ne izlega baš čisto. Siguran sa jedanaesterca bio je Ivanić, koji je svojim drugim golom na meču postavio konačan rezultat.

Kako je tekao meč, iz minuta u minut, možete pročitati u nastavku teksta.

Крај првог дела игре!

Црвена звезда - Напредак 2⃣ : 0⃣

— FK Napredak Krusevac (@fknapredak037) October 4, 2020

Kraj prvog poluvremena! Odlična igra Crvene zvezde koja posle prvih 45 minuta vodi protiv Napretka 2:0, golovima Falćinelija i Ivanića.

🔴⚪ #fkcz #czvnap

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) October 4, 2020

9’ GOOOL! Mirko Ivanić!

2:0

🔴⚪ #fkcz #czvnap pic.twitter.com/KVRON2nWNF

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) October 4, 2020

1’ GOOOL! Dijego Falćineli!

1:0

🔴⚪ #fkcz #czvnap pic.twitter.com/dDRceYVeLK

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) October 4, 2020

⭐Danas igra Zvezda⭐

🔴⚪#fkcz pic.twitter.com/W4jXWuQzhK

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) October 4, 2020

📸 ДАНАС ИГРА НАПРЕДАК!

🆚 @crvenazvezdafk

➡️ 10. коло

🏆 @SuperLigaSrbija

🏟️ "Рајко Митић"

📍 Београд

⏰ 18:00

📺 @arenasport_tv 3️⃣

🔴🔴🔴#napredak #krusevac pic.twitter.com/rCambvZL9z

— FK Napredak Krusevac (@fknapredak037) October 4, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.