Budžet Zvezde je 3,6 miliona evra

Izvor: Beta, 29.Okt.2014, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budžet Zvezde je 3,6 miliona evra

BEOGRAD, 29. oktobra 2014. (Beta) - Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je u sredu da ima puno poverenje u trenera Dejana Radonjića i igrače i da ekipa nije opterećena dobrim rezultatima.

"Naš koncept je da iz mladjih kategorija pravimo i prebacujemo igrače u prvi tim. To smo napravili u dogovoru s trenerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << u koga imam potpuno poverenje. Verujem u stručni štab i igrače, mislim da ćemo napraviti dobre rezultate, ali uprava ne želi da ih optereti", rekao je Čović na konferenciji za novinare u Beogradskoj areni.

Čović je naveo da se od igrača traži da se u svakoj utakmici bore "do poslednje kapi znoja" i da razume njihove greške koje su pravili u prethodnim utakmicama.

Zvezda se ove sezone takmiči u Evroligi, a u prva dva kola tog takmičenja ima po pobedu i poraz. Crveno-beli u četvrtak od 19.00 u Beogradskoj areni igraju protiv Valensije utakmicu trećeg kola Grupe D.

"Pitanje je da li Crvena zvezda može da se računa kao favorit u bilo kojoj utakmici Evrolige, pa čak i u duelu sa Neptunasom", rekao je Čović.

On je istakao da je budžet košarkaškog kluba za ovu godinu oko 3,6 miliona evra i da je ono što opterećuje "zaostavština" od dva miliona evra.

"Sa tim se borimo, verujem da ćemo sve to uspeti da dovedemo do kraja. Ušli smo u treću godinu reorganizacije kluba", rekao je Čović.

Upitan da li bi klub imao novac da dovede jednog igrača u toku sezone ako to bude bilo potrebno, on je rekao da će se sve raditi u dogovoru sa trenerom.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović otkrio milionski budžet Zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 29.Okt.2014

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas da ima puno poverenje u trenera Dejana Radonjića i igrače, i da ekipa nije opterećena dobrim rezultatima. ..Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović .. .."Naš koncept je da iz mlađih kategorija pravimo i prebacujemo igrače...

Nastavak na Vesti-online.com...

Čović: Budžet nam je 3,6 miliona evra, ako Radonjić bude tražio pojačanja, naći ćemo novac (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 29.Okt.2014

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da ima puno poverenje utrenera Dejana Radonjića i igrače, i da ekipa nije opterećena dobrim rezultatima...- Naš koncept je da iz mlađih kategorija pravimo i prebacujemo igrače u prvi tim. To smo napravili u dogovoru s trenerom...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.