Budućnost: Očekujemo Crvenu zvezdu u Morači

Izvor: RTS, 30.Dec.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost: Očekujemo Crvenu zvezdu u Morači

Košarkaški klub Budućnost oglasio se saopštenjem povodom informacije da igrači Crvene zvezde nisu otputovali u Podgoricu na meč 13. kola ABA lige.
 Košarkaši Crvene zvezde napustili su avion neposredno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pred poletanje i nisu otputovali u Podgoricu, jer je igračima crveno-belih stiglo obaveštenje da napuste avion neposredno pred poletanje za glavni grad Crne Gore.
To je odlučeno iz bezbednosnih razloga pošto nisu imali čvrste garancije da će imati garantovanu bezbednost u Podgorici.
"KK Budućnost ima dovoljno iskustva kada su u pitanju igre koje ni na koji način ne pripadaju sportskom terenu. Očekujemo Crvenu zvezdu u 'Morači' na utakmici u 18 sati. Budućnost će se boriti za pobedu i ostanak na prvom mestu na tabeli ABA lige", navodi se u saopštenju podgoričkog kluba.
Klub sa Malog Kalemegdana još se nije zvanično oglasio povodom nastale situacije.
Meč između košarkaša Budućnosti i Crvene zvezde zakazan je za 18 sati u "Morači".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ZVEZDAŠI, ČEKAMO VAS: Budućnost EKSPRESNO reagovala na odluku Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2019, 01:38

13. kolo ABA lige...Košarkaši Crvene zvezde nisu otputovali u Podgoricu na meč 13. kola ABA lige koji je zakazan za večeras od 18 časova u "Morači". Tim povodom oglasili su se i Podgoričani koji se spremeju za utakmicu kao i obično, a rivalu šalju poruku da ne "nasedaju na njihove igre"...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.