Briž ne želi da se odrekne Šćepovića

Izvor: S media, 02.Jul.2011, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Briž ne želi da se odrekne Šćepovića

Iako se transfer Stefana Šćepovića u Crvenu zvezdu u jednom trenutku činio kao gotova stvar, situacija ni izbliza ne izgleda tako jednostavno.

Mladi reprezentativac Srbije se trenutno priprema u Beogradu i čeka rasplet pregovora dva kluba, a nalazi se pod budnim okom kondicionog trenera mlade reprezentacije Srbije, koji je pritekao u pomoć.

Isah: Neću iz Zvezde, lepo mi je u Beogradu

Ružić: Zvezdi ne pomaže politički pritisak!
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Bora Čorba: Ako ne budu hapsili igrače, Zvezda će biti prva

Stojić: Zvezda filijala klubova manjih od nje

- Vidite da se spremam za padobransku brigadu. Briž je dobio novu upravu, oni bi da me pozajme, Zvezda da otkupi. Čekam i ja s nestrpljenjem rasplet - malo u šali, malo u zbilji kaže nekadašnji fudbaler OFK Beograda i Sampdorije.

Sportski direktor Crvene zvezde, Ivan Adžić, istakao je da pregovori nisu ni izbliza kraju, kao što javnost pretpostavlja, ali da se svi u klubu nadaju pozitivnom raspletu.

FOTO: Večernje novosti

(Večernje novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.