Braun: Trener je odradio dobar posao

Izvor: NaDlanu.com, 08.Okt.2012, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braun: Trener je odradio dobar posao

Košarkaš Zvezde Elton Braun rekao je da je dolazak Vlade Vukoičića na mesto trenera podigao samopouzdanje ekipi.

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su prvu pobedu ove sezone u Jadranskoj ligi pošto su u beogradskoj hali Pionir bili bolji od Olimpije sa 86:76 (30:21, 21:18, 19:11, 17:26) u utakmici trećeg kola.POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Olimpija >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << 86:76Upravo Braun je bio najbolji u pobedi crveno-belih, pošto je meč završio sa 24 poena i deset skokova."Trener je odradio dobar posao, dobro nas je pripremio, i dao nam samopouzdanje. Kad igrate sa osmehom možete sigurno da pobedite. Imali smo želju da pobedimo i ostvarili ono što je bitno, a to je da sebe možete da pogledate u ogledalo i da kažete da ste odradili dobar posao", rekao je Braun posle pobede nad Olimpijom.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Braun: Trener nam je doneo samopouzdanje

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2012

Košarkaš Crvene zvezde Elton Braun izjavio je da su crveno-beli imali veliku želju da ostvare prvu pobedu u sezoni...Presudila velika želja - KK Crvena zvezda.. ..Zvezda je u "Pioniru" savladala Olimpiju (87:76), a jedan od najzaslužnijih za trijumf bio je Braun koji je postigao 24 poena uz sjajan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.