Božović: Najvažnije je da smo pobedili

Izvor: RTS, 07.Avg.2016, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Najvažnije je da smo pobedili

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović smatra da je za njegovu ekipu najvažnije bilo da osvoji tri boda u Lučanima kako bi se popravila atmosfera u timu posle poraza od Ludogoreca.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mladost u Lučanima sa 4:2 u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.
"Mislim da smo golove primili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vrlo naivno i da smo mogli da ih primimo još. Ali, najvažnije je bilo da posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona osvojimo tri boda i da malo podignemo atmosferu u ekipi", rekao je Božović nakon meča.
Dva gola za Zvezdu postigao je Ugo Vijeira, a po jedan Zoran Rendulić i Marko Poletanović. Mihajlo Ristić se nije upisao u strelce, ali je zabeležio dve asistencije.
"Bilo mu je vrlo teško, imao je protiv sebe sjajnog i brzog igrača Jovanovića, ali ima vremena i prostora za napredak", rekao je Božović.
Crveno-beli i dalje imaju problema u odbrani, a Božović je naveo da je teško naći pojačanja.
"Teško je pojačavati se, jer se pojačavamo igračima koji nemaju obeštećenje i koji su slobodni, a teško je naći takve", rekao je Božović.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.