Borjan o sezoni koja NIJE GOTOVA!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2020, 23:36

Borjan o sezoni koja NIJE GOTOVA!

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da je ponosan na sve zbog nove titule šampiona Srbije.

"Preponosan sam na saigrače, trenere, upravu, sve zaposlene u klubu jer smo još jednu sjajnu sezonu završili šampionski. Osvajanjem treće uzastopne titule nastavili smo da pišemo istoriju, pokazali smo koliko je Zvezda velika", rekao je Borjan za sajt kluba.

Zvezda je pred praznim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tribinama stadiona na Banjici pobedila Rad sa 5:0 u 27. kolu Super lige Srbije i osvojila novu šampionsku titulu.

"Ova generacija je potvrdila dominaciju na terenu, na Banjici smo samo stavili pečat na Super ligu. Jedino mi je žao što nismo mogli da igramo pred našim fenomenalnim navijačima, ali ovo je i njihova titula. Očekujem ih već na sledećeoj utakmici pa ćemo zajedno još jednom da slavimo", kazao je Borjan.

Zvezda će imati priliku da osvoji "duplu krunu", pošto će učestvovati i u završnici Kupa Srbije.

"Želimo duplu krunu, mislim da je vreme da ona stigne na Marakanu. Spremamo se za Indjiju i verujem da ćemo nastaviti uspešnu sezonu", istakao je Borjan.

Milan Borjan je jedan od sedmorice fudbalera iz generacije koja su osvajala sva tri poslednja trofeja šampiona Srbije.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda napravila ''nešto mnogo dobro''!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020, 16:30

Fudbaler Crvene zvezde Aleksa Vukanović rekao je danas da je prelep osećaj i velika čast osvojiti titulu šampiona Srbije...Zvezda je u petak pobedila Rad sa 5:0 i tri kola pre kraja obezbedila titulu šampiona Srbije......."Prelep je osećaj i velika čast ponovo osvojiti titulu u klubu kao što...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.