Borjan bio u bolnici, ali može na PSŽ (VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Dec.2018, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan bio u bolnici, ali može na PSŽ (VIDEO)

Golman Crvene zvezde posle nezgodnog pada morao da napusti igru tokom utakmice u Subotici.

Potencijalni problem za Crvenu zvezdu.

Prvi golman, Milan Borjan, doživeo je povredu početkom drugog poluvremena utakmice protiv Spartaka u Subotici, posle nezgodnog pada na leđa posle istrčavanja na centaršut protivničkog igrača.

Čuvar mreže šampiona Srbije seo je na teren, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dobio pomoć klupskog lekara, ali je posle nekoliko minuta ukazivanja pomići zamenjen i odvezen sa stadiona kolima Hitne pomoći.

Posle utakmice, novinari su iz Zvezde obavešteni da je Borjan posle pada imao vrtoglavicu, zbog čega je išao na preglede, ali da je sada dobro i da se očekuje da brani u utorak protiv Pari Sen Žermena, u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Videćemo da li će biti među stativama i u subotu, protiv Napretka, ili će ga Milojević odmoriti u jednom od superligaških derbija i poverenje ukazati Zoranu Popoviću, koji ga je zamenio i u Subotici.

Izvor: Arena Sport/MONDO
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.