Borjan: Ponosni na jesenji deo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2019, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan: Ponosni na jesenji deo

Golman Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je zadovoljan onim što su crveno-beli uradili u godini na izmaku.

Izabranici Vladana Milojevića u polusezoni osvojili su jesenju titulu u Superligi sa 11 bodova prednosti, obezbedili su plasman u četvrtfinale Kupa Srbije i igrali su u grupnoj fazi Lige šampiona.

"Bila je teška godina, naporna polusezona, ali radosna jer smo mnogo uspeha i sreće doneli našim navijačima. Možemo samo da budemo ponosni na jesenji deo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na toliko bodova prednosti nad rivalima, novoj Ligi šampiona koju smo igrali. Idemo sada na odmor i od januara, Bože zdravlje da se dobro pripremimo i napadnemo duplu krunu", rekao je Borjan za klupski sajt.

Najbolji igrač tima u 2019. godini u izboru kluba iz Ljutice Bogdana u poslednjem meču jesenjeg dela sezone protiv Čukaričkog, pozdravljen je ovacijama posle primljenog gola sa centra, kada ga je lobovao Luka Stojanović.

"Specifičan momenat, nestvaran jer zaista ja za života nisam video i čuo da su navijači nekome skandirali ime posle onakvog primljenog gola. Još jednom su me ganuli, oborili s nogi. Hvala im na tome, a ja ću dati sve od sebe da im i naredne godine donesem uspeha, sreće i osmeha. Momku iz Čukaričkog svaka čast, ali desilo se šta se deslio. Šef traži da stojim visoko i pratim zadnju liniju. Važno je da je naša ekipa pokazala karakter, da je stala uz mene, vratila rezultat pa smo svi zajedno zadovoljni otišli na zasluženi odmor."

Golman Zvezde istakao je da je lično imao uspešnu godinu, u kojoj je u kontinuitetu dobro branio za klub i reprezentaciju Kanade.

"Zdravlje me poslužilo. Odigrao sam zaista pregršt utakmica sa Zvezdom i reprezentacijom, putovao sam mnogo. Stigao me umor, a sve je to slatka muka. Posle odmora nastavljamo istim putem, da osvojimo duplu krunu i da uđemo ponovo u Ligu šampiona", zaključio je Borjan.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.