Borba večitih za potpis iz Italije, kontakt već uspostavljen!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2020, 09:17

Borba "večitih" za potpis iz Italije, kontakt već uspostavljen!

Hoćemo li ga ponovo videti u Superligi?

Često su se kroz istoriju interesi dva najveća srpska kluba podudarali, pa će to izgleda biti slučaj i ovog leta.

Sportski žurnal u svom novom broju donosi informaciju da su Crvena zvezda i Partizan zainteresovani za nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije Borisa Radunovića, te da su kontakti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već uspostavljeni.

Golman Atalante je ove sezone na pozajmici u Veroni gde nije zabeležio nijedan nastup, dok je redovno čuvao mrežu mlade reprezentacije Srbije.

Večiti traže idealnu zamenu za iskusne čuvare svojih mreža, Milan Borjan ima 32, a Vladimir Stojković 36, pa oba kluba uveliko razmišljaju o budućnosti.

Radunović je prošao omladinsku školu Rada gde je i skrenuo pažnju Atalante koja ga je i otkupila 2015. godina za sumu nešto manju od milion evra.

Usledile su pozajmice u Seriji B, ređali su se Avelino, Salernitana, Kremoneze da bi prošlog leta zadužio opremu Verone.

Bivši mladi reprezentativac Srbije ima 24 godine, prema proceni Transfermarkta vredi 475.000 evra što ne bi trebalo da predstavlja preveliki problem ni za Zvezdu ni za Partizan.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rat večitih za Borisa Radunovića

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2020

Sportski žurnal piše da su i crveno i crno-beli pikirali golmana Atalante na pozajmici u Veroni..Vladimir Stojković godinama nedodirljiv u Humskoj, Milan Borjan nesporan među stativama Crvene zvezde. Međutim, i jedan i drugi u već poznim igračkim godinama, pa na Topčiderskom brdu polako razmišljaju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.