Bliži se rastanak Ivanića i Zvezde?!

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2020, 23:23

Bliži se rastanak Ivanića i Zvezde?!

Od dolaska Dejana Stankovića na klupu crveno-belih potpuno se preporodio. To nije ostalo neprimećeno u inostranstvu...

Crvena zvezda je sve najvažnije ciljeve u prvom delu sezone već ostvarila - na domaćoj sceni je neporažena, ima ubedljivu prednost u odnosu na Partizan, a u Ligi Evrope je izboren plasman u nokaut fazu takmičenja.

Pre ''evropskog proleća'' koje Zvezdini navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nestrpljivo iščekuju, srpskog šampiona očekuju i važni poslovi u zimskom prelaznom roku.

Kada su u pitanju pojačanja već nedeljama se pominje iskusni štoper Leverkuzena Aleksandar Dragović, spekuliše se i o potencijalnom povratku Marka Marina, a i Slavoljub Srnić je slobodan u izboru nove sredine...

Po pitanju mogućih odlazaka nije do sada bilo konkretnijih informacija, ali ''Kurir'' je večeras preneo svoja saznanja da je nemački Majnc zainteresovan za vezistu Crvene zvezde Mirka Ivanića.

On je od dolaska u Zvezdu iz BATE Borisova, februara prošle godine, dugo tražio pravu formu, a to mu je uspelo tek posle promene trenera i dolaska Dejana Stankovića na klupu crveno-belih. Odlično se slaže sa Aleksandrom Kataijem ove sezone i njih dvojica su velika Zvezdina snaga kada je u pitanju ofanzivna linija iza najisturenijeg napadača.

Ivanić je ugovorom vezan za Zvezdu do juna 2022. godine, pa crveno-beli nemaju razloga za njegovu prodaju već na zimu, osim ukoliko stigne finansijski primamljiva ponuda.

Pomenuti izvor navodi da ljudi iz Majnca već izvesno vreme prate Ivanićeve igre, a tokom zime nameravaju da značajnije pojačaju ekipu, kako bi na proleće izborili opstanak. Jasno je, da bi dobili Ivanića, moraće duboko da zavuku ruku u džep, imajući u vidu da je Zvezda odličnog vezistu platila 1.3 miliona evra BATE Borisovu...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.