Blažič: Najbolja utakmica Zvezde! (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blažič: Najbolja utakmica Zvezde! (VIDEO)

Jaka Blažič se protiv Valensije nije pošteno ni oznojio, istina, nije ni morao previše zbog rivala koji je pružio neočekivano slab otpor Crvenoj zvezdi Telekom u grotlu "Kombank Arene". Slovenac je i protiv "slepih miševa" imao svojih "pet minuta" kada je energičnim prodorima do usijanja dovodio ambijent na tribinama.

Blažič kaže da ni on sam nije očekivao lagan posao protiv aktuelnog šampiona Evrokupa.

- Sigurno da nisam očekivao ovako ubedljivu pobedu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Stvarno smo odigrali dobro sve vreme, sem na kraju u poslednja dva, tri minuta kada smo primili neke lake poene. Igrali smo dobru odbranu, u napadu pogađali sve što je trebalo, imali otvorene prodore, tako da je ovo bila zaista dobra utakmica za nas. I dobra za samopouzdanje pred naredne dve vrlo važne utakmice, protiv Budućnosti i Olimpijakosa.

Posle tri kola Zvezda je na 2-1, a Valensija je i dalje bez pobede, što je stavlja u vrlo težak položaj pred nastavak sezone. Ipak, Blažič kaže da još nije vreme da se otpsuje tim Velimira Perasovića.

- Valensija još nije pogrešila. Izgubila je samo utakmicu od Olimpijakosa kod kuće, što je možda za njih bilo neplanirano, poraženi su dva puta na strani. Oni će sigurno da se dignu posle ovog meča, tako da mi moramo biti spremni za svaku utakmicu u nastavku sezone, bez obzira na ostale ekipe.

Pobediti tim kakav je Valensija, i to na autoritativan način, nije mala stvar.

- Dosta znači na planu samopouzdanja. Milsim da smo odigrali najboje ove sezone, ovako moramo uvek i mislim da ćemo biti još bolji u budućnosti. Treneri su nas dobro spremili, znali smo šta da očekujemo od Valensije i  odgovorili  smo kako treba.

Navijači su ponovo bili pokretačka snaga ekipe.

- Sigurno, fenomenalni su navijači, ali polako, ne možemo sad da se opustimo. Možemo jođ bolje. Nismo trenirali pethodnioh dana zbog putovanja, pa narednih dana moramo da uvatimo trening.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.