Bjelica u Areni gledao Zvezdu VIDEO

Izvor: B92, 01.Dec.2023, 23:57

Bjelica u Areni gledao Zvezdu VIDEO

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica bio je na licu mesta i posmatrao pobedu Crvene zvezde nad Efesom (97:83) u meču 11. kola Evrolige.

Bjelica se letos vratio u Zvezdu, ali je ubrzo i napustio Mali Kalemegdan.

Predsednik tog kluba Nebojša Čović je nedavno izjavio da Bjelica više nije član crveno-belih, ali da uvek može ponovo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrati.

"On je zvanično pod ugovorom sa Fenerbahčeom, klub ima određene obaveze prema njemu. Bjelica je došao, potpisao sa nama ugovor. Taj ugovor je obostranim dogovorom raskinut. Zvezda nije platila Bjelicu ništa, niti nam je on bilo šta tražio. On može da se vrati u Zvezdu kad god bi mu se pojavila želja da igra ponovo. Sve drugo što bih mogao da kažem, išlo bi na njegovu štetu. Ne u odnosu sa Zvezdom, nego treba da shvatite da Fenerbahče ima određene obaveze prema njemu i treba da ih izvrši", rekao je Čović u "Miljanovom korneru".

Bjelica je viđen po okončanju duela sa turskim predstavnikom, kada je samo prošao pored okupljenih novinara.

Da li je ovo nagoveštaj novog preokreta ili je nekadašnji srpski reprezentativac bio u Areni samo u kapacitetu navijača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.