Bjelica: Borićemo se s jačima, ali nema predaje

Izvor: B92, 20.Okt.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica: Borićemo se s jačima, ali nema predaje

Milko Bjelica je bio najefikasniji u pobedi Crvene zvezde nad Barselonom (90:82), u meču drugog kola Evrolige

"Nismo im dozvolili da se vrate kada su nam se približili i kasnije smo pametno odigrali u odbrani. Pametno smo čuvali loptu i zasluženo pobedili na kraju",rekao je Bjelica posle meča.

On je utakmicu završio sa 23 poena (6-9 za dva, 2-4 za tri, 5-6 penali).

"Ove godine koristim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to što na poziciji četiri imam prednost u odnosu na njihove igrače, koji su dosta lakši. Zadovoljan sam kako sam igrao i mislim da ovako moram da nastavim. Trudim se da pružam što bolje partije i na taj način da pomognem ekipi da ostvarimo što bolje rezultate", istakao je Bjelica i dodao da će Zvezda prikazati borbenu igru do samog kraja takmičenja.

Pokušaćemo da na našem parketu, a i u gostima pobeđujemo. Borićemo se sa ekipama koja su na papiru jači od nas, ali s naše strane je borbena igra i srčasnost i nećemo se predati do samog kraja", zaključio je on.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.