Bivši trener Zvezde Valter Zenga preuzima Nant

Izvor: RTS, 05.Avg.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši trener Zvezde Valter Zenga preuzima Nant

Bivši trener Crvene zvezde Valter Zenga blizu je da predvodi fudbalere Nanta, prenosi Gazeta delo Sport.
Zenga je alternativna opcija uprave francuskog kluba nakon što je Đenaro Gatuzo odbio ponudu, verovatno kako bi došao u klub Dejvida Bekama - Inter Majami.

Legendarni italijanski golman trenutno je bez angažmana, od marta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kada je otišao iz drugoligaša Venecije.
Zenga je trener Zvezde bio u sezoni 2005/2006 kada je osvojio "duplu krunu", a onda iznenada otišao u turski Gacijantep.
Radio je još kao trener Nju Inglanda iz SAD, rumunskih Nacionala, Dinama i Steaue, u UAE u Al Nasru, Al Džaziri i Al Šababu, engleskom Vulverhemptonu, kao u domovini u Kataniji, Palermu,. Sampdoriji, Krotoneu i Veneciji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zenga blizu kormila ekipe Nanta

Izvor: B92, 05.Avg.2019

Bivši trener Crvene zvezde Valter Zenga blizu je da preuzme kormilo ekipe Nanta, prenosi "Gazeta delo Sport"...Zenga je alternativna opcija uprave francuskog kluba nakon što je Đenaro Gatuzo odbio ponudu, verovatno kako bi došao u klub Dejvida Bekama - Inter Majami...Legendarni italijanski golman...

Nastavak na B92...

Bivši trener Zvezde pred dolaskom u Francusku

Izvor: 011vodič.com, 05.Avg.2019

Nekadašnji trener Crvene zvezde Valter Zenga blizu je dolaska u Nant, prenosi Gazeta delo sport. On je već neko vreme bez kluba otkako je otišao iz italijanskog drugoligaša Venecije. U utorak od 20 igraju Dinamo Zagreb – Ferencvaroš, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.50. Francuski...

Nastavak na 011vodič.com...

Poziv legende, Gatuzo u Interu?

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2019

Englez odlučio da ponudi bivšem saigraču posao...Đenaro 'Rino' Gatuzo je trenutno stručnjak bez angažmana. Italijan je završio svoju epizodu sa Milanom po kraju prošle sezone kada su "rosoneri" zauzeli peto mesto...Rino je imao još dve godine ugovora, ali po nekim navodima je odlučio da taj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.