Bivši napadač Zvezde napravio mega transfer u Kazahstanu

Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši napadač Zvezde napravio mega transfer u Kazahstanu

Đorđe Despotović potpisao dvogodišnji ugovor sa Astanom

Promenio je klub, ali ne i zemlju: Đorđe Despotović će nastaviti da trese mreže u Kazahstanu. Ili se bar tako nadaju čelnici ovogodišnjeg učesnika Lige šampiona koji su potpisali dvogodišnji ugovor sa nekadašnjim napadačem Crvene zvezde.

Prošle sezone Despotović je bio jak adut Kairata, doprineo osvajanju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kupa golovima u finalu protiv Astane. Međutim, rival crveno-belih u kvalifikacijama za Ligu Evrope nije želeo da otkupi ugovor 25-godišnjeg centarfora.

On je u prošloj sezoni postigao osam golova za Kairat što je bila dovoljna preporuka čelnicima Astane da ga angažuju.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na zvaničnoj Fejsbuk stranici
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Srbin transferom izazvao ZEMLJOTRES u Kazahstanu!

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2016

Bivši fudbaler Crvene zvezde Đorđe Despotović odlučio je da karijeru nastavi u Astani čime je na sebe navukao gnev navijača Kairata koji takav postupak tretiraju kao izdaju...Srpski internacionalac Đorđe Despotović (23) dogovorio je transfer u kazahstansku Astanu sa kojom je potpisao trogodišnji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.