Bivši fudbaler Zvezde Gogić preminuo u Kini

Izvor: Press, 04.Jul.2015, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši fudbaler Zvezde Gogić preminuo u Kini

Bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić preminuo je danas posle treninga svog Đingdao Hainijua, potvrdili su juče crveno-beli.
        On je izgubio svest na večernjem treningu i brzo prebačen u bolnicu, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt. Gogić je rođen 24. aprila 1986. godine u Vrbasu. Tokom karijere igrao je za : Jedinstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << iz Uba, Čukarički, Napredak iz Kruševca, Javor, Jagodinu i Crvenu zvezdu odakle je otišao u Kinu. Bio je član šampionske generacije crveno-belih, koja je 2014. godine osvojila titulu prvaka Srbije, a u toj sezoni zabeležio je 23 nastupa i postigao jedan gol. Datum komemoracije, kao i mesto i vreme sahrane biće naknadno objavljeni.
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Jagodina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.