Bivši fudbaler Zvezde Gogić preminuo u Kini

Izvor: Studio B, 03.Jul.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši fudbaler Zvezde Gogić preminuo u Kini

Bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić preminuo je danas posle treninga svog Đingdao Hainijua, potvrdili su večeras crveno-beli.

On je izgubio svest na večernjem treningu i brzo prebačen u bolnicu, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt.

Gogić je rođen 24. aprila 1986. godine u Vrbasu.

Tokom karijere igrao je za Jedinstvo iz Uba, Čukarički, Napredak iz Kruševca, Javor, Jagodinu i Crvenu zvezdu odakle je otišao u Kinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<
Bio je član šampionske generacije crveno-belih, koja je 2014. godine osvojila titulu prvaka Srbije, a u toj sezoni zabeležio je 23 nastupa i postigao jedan gol.

Datum komemoracije, kao i mesto i vreme sahrane biće naknadno objavljeni.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Bivši fudbaler Zvezde Gogić preminuo u Kini

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jul.2015

Bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić preminuo je danas posle treninga svog Ðingdao Hainijua, prenose kineski mediji...On je brzo prebačen u bolnicu, pošto je izgubio svest na večernjem treningu, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt...Gogić je rođen 24. aprila 1986. godine u Vrbasu...Tokom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.