Binić novi čaln Izvršnog odbora FSS

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Binić novi čaln Izvršnog odbora FSS

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dragiša Binić imenovan je danas za novog člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije za regularnost takmičenja, saopštila je ta organizacija.

Na sednici IO u Staroj Pazovi Mladen Krstajić i Milutin Baštovanović imenovani su za nove članove fudbalkse Vlade.

Ostavku na mesto potpredsednika FSS podneo je Novica Tončev, koji je postao novi član Odbora za hitna pitanja.

Odlukom Izvršnog odbora FSS imenovana >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je nova Sudijska komisija u sastavu Rade Đurović, Milan Karadžić i Dejan Filipović, pod čijom nadlešnošću će biti Super liga, Prva liga, ženske lige, futsal liga, odnosno kadetska i omladinska liga Srbije.

Usvojena je i odluka o promeni Propozicija o takmičenju od sezone 2018/19. Broj klubova Superlige ostaje isti, ali će 14-plasirana ekipa da igra baraž mečeve sa ekipom iz Prve lige.

Naime, dve prvoplasirane ekipe iz Prve lige obezbediće direktan plasman u elitu a treća, četvrta, peta i šesta ekipa na tabeli igraće po sistemu 3-6, 4-5 za finale baraža i pobedu koja će obezbediti duel sa 14-plasiranom ekipom Super lige u "velikom" baražu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.