Besplatan MTV koncert - Negativ, KKN, S.a.r.s.

Izvor: Kontra magazin, 05.Jul.2010, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan MTV koncert - Negativ, KKN, S.a.r.s.

U okviru Internacionalne studentske nedelje u Beogradu, koja će se održati od 11. do 18. jula, na temu 'Da li tolerišemo netoleranicju’ održaće se Sajam država učesnika i koncert koji organizuje MTV. Sajam država učesnika je jedan od najposećenijih i omiljeni segment svih učesnika ovog međunarodnog seminara. Košarkaški tereni Crvene Zvezde na Kalemegdanu ugostiće predstavnike 50 zemalja i šest izvođača koji će na koncertu koji organizuje MTV zabavljati učesnike ali i sve Beograđane. Na koncertu koji počinje od 19h nastupiće Negative, S.A.R.S., Iskaz i Svedoci, Kanda, Kodža i Nebojša, Hypnotized i mlada nada hrvatske hip hop scene Kanđžija. Ulaz na Sajam koji počinje od 18h i na koncerte koji počinju od 19h je slobodan! Negativ je jedan od najuticajnijih rok bendova mlađe generacije u region. Predstavlja jedinstveni spoj energične svirke i nežnog ženskog vokala. Bend postoji od 1999. godine i do sada su objavili četiri studijska albuma, poslednji 'Spusti me na zemlju’ 2009. godine. Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) jedan su od najboljih bendova koji su svoju popularnost stekli devedesetih godina prošlog veka. Bend je nastao 1991. godine i do sada je više puta menjao članove postave. Ovaj sastav je do sada objavio pet studijskih albuma, a poslednji "Deveti život" izdat je u oktobru 2008. godine. Osječki reper, borac za pravdu i humanista, specifično-reprezentativnog imena Kanđžija jedan je od najvećih nada hip hopa na ovim prostorima. U svim kombinacijama pomera granice hip hopa, ruši stereotipe i pravila da su "reperi iz USA iz geta sa opakim ribama i pištoljima i ubijaju i nemaju ništa, pa se obogate kad ih upucaju i ne-znam-šta-sve-ne’’. Grupa S.A.R.S. (Sveže Amputirana Ruka Satrianija) jedana je od trenutno najpopularnijih bendova u regionu. S.A.R.S. su možda i prvi regionalni internet fenomen koji je prvo stekao popularnost na svetskoj mreži a zatim dobio izdavački ugovor. Bend postoji od 2006. godine a do sada su objavili jedan album. Zoran Stefanov Iskaz se bavi muzikom od početka 2002. godine. Sa svojim bendom Svedoci do sada je objavio dva studijska albuma koji obrađuju široki dijapazon tema, ali se akcentuju priče o psihologiji ličnosti i priče socijalnog karaktera. Bend je do sada sarađivao sa izvođačima kao što su Sunshine, Bad Copy, Suid i Marčelo i za sobom imaju dva solo albuma. U svojoj biografiji Iskaz ima i pobedu na konkursu za najbolje talente ovdašnje rep scene koji je organizovala izdavačka kuća Multimeda Records. Novi sastav na regionalnoj sceni Hypnotized nedavno je objavio svoj prvi studijski album pod nazivom Big Natural. Bend se MTV publici u regionu već predstavio sa dva spota koje su snimili za pesme "2 is better than 1" i "Find Someone Else". http://www.hypnotized.rs/ Sreda, 14. jul 2010., Košarkaški tereni Crvene Zvezde, Kalemegdan, od 18h. Ulaz slobodan! www.iswib.org (http://www.iswib.org) www.mtv.rs (http://www.mtv.rs )
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajam država i besplatan MTV koncert

Izvor: Mondo, 05.Jul.2010

Košarkaški tereni Crvene Zvezde na Kalemegdanu ugostiće od 11. do 18. jula predstavnike 50 zemalja i šest izvođača na besplatnom koncertu koji organizuje MTV.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.