Benito Karbone preuzima Crvenu zvezdu?

Izvor: B92, 01.Jun.2017, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benito Karbone preuzima Crvenu zvezdu?

Posle burnog finiša sezone Crvena zvezda ostala je bez oba trofeja i trenera Miodraga Grofa Božovića, a brigu nad ekipom preuzeo je Boško Đurovski.

Iako se u prvi mah činilo da će živa legenda crveno-belih dobiti poverenje i ostati na klupi i naredne takmičarske godine, informacije prethodnih dana govore drugačije.

Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić istakao je da smatra da je najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da najtrofejniji srpski klub vodi domaći stručnjak, ali je jedno lice na finalu Kupa Srbije pokrenulo drugačiju teoriju.

Spominjan je Vladan Milojević, bivši igrač i trener nekoliko naših i grčkih prvoligaša, kao i Nenad Lalatović, još jedan čovek sa sličnim kvalifikacijama, ali ih je sve trenutno u drugi plan stavio Benito Karbone.

Bivši centarfor, između ostalih, Torina, Napolija, Intera, Šefild Venzdeja, Aston Vile, Bradford Sitija, Darbi Kauntija, Parme i Vičence boravio je prošle nedelje u Beogradu, a, osim duela večitih za trofej Kupa, posetio je i stadion Rajko Mitić.

Četrdesetpetogodišnji Italijan je 2011. postao trener, a vodio je Paviju, Vareze, Vale d'Aoste i do januara ove godine člana Serije B Ternanu, pre nego što je otpušten zbog serije loših rezultata. Pre tri godine bio je na poziciji specijalnog konsultanta u Lids Junajtedu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.