Ben među najboljima u Africi

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2018, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben među najboljima u Africi

Medij "Mlada Afrika" objavio je listu pet najboljih fudbalera tog kontinenta, na kojoj se našao i igrač Crvene zvezde, El Fardu Ben.

Mohamed Salah, Sadio Mane, Kalidu Kulibali, Hakim Zijeh i El Fardu Ben - ovako izgleda lista petorice najboljih u Africi.

Odabir Bena i uvrštavanje u pet najboljih, "Mlada Afrika" je objasnila na sledeći način:

- Ben je sa Crvenom zvezdom bio šampion Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i na dobrom je putu da to ponovo bude. Značajno je doprineo ulasku tog kluba u Ligu šampiona. On je za reprezentaciju Komorskih Ostrva postigao četiri gola na poslednjih pet mečeva.

Fudbaler Zvezde se na Instagramu zahvalio ljudima u klubu iz Ljutice Bogdana, koji su doprineli ovome.

- Hvala onima koji su glasali za mene. Takođe, zahvaljujem se mojoj porodici, saigračima u Crvenoj zvezdi i reprezentaciji Komorskih Ostrva. Zahvalan sam i mom treneru Vladanu Milojeviću - napisao je Ben.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.