Ben: Imamo poštovanje, ali neće biti kao prvi put

Izvor: B92, 10.Dec.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben: Imamo poštovanje, ali neće biti kao prvi put

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben nada se da Crvena zvezda neće ponovo ubedljivo izgubiti od narednog rivala Pari Sen Žermena.

Zvezda u utorak od 21.00 igra protiv Pari Sen Žermena u poslednjem kolu grupe C Lige šampiona, na stadionu "Rajko Mitić".

Ben kaže da je meč protiv Parižana jako bitan, te da se neće ponoviti rezultat iz prve utakmice.

PSŽ je na Parku Pričeva ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove sezone deklasirao prvaka Srbije rezultatom 6:1.

"Sutrašnji meč je jako bitan. Imamo poštovanje prema njima, ali neće biti kao prvi put. Daćemo maksimum i pokušaćemo da idemo do pobede", izjavio je Ben.

Ben, koji je ove sezone na 24 meča postigao 16 golova i upisao pet asistencija, dodaje da mu je najbitnije da pomogne timu.

"Meni je uvek bitno da pomognem timu. Svakako smo stekli puno iskustva i da igramo potpuno drugačiji meč u odnosu na prvi. Ići ćemo na pobedu, kao i svaki napadač potrudiću se da dam gol, ali tu sam pre svega da pomognem ekipi", jasan je Ben.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ben: Imamo poštovanje, ali neće biti kao prvi put

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2018

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben nada se da Crvena zvezda neće ponovo ubedljivo izgubiti od Pari Sen Žermena...Zvezda u utorak igra protiv Pari Sen Žermena u poslednjem kolu grupe C Lige šampiona, na stadionu "Rajko Mitić". Ben kaže da je meč protiv Parižana jako bitan, te da se neće ponoviti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.