Bazel, Zvezda i dva miliona € u igri – Terzić: Želimo ga za LŠ

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 09:45

Bazel, Zvezda i dva miliona € u igri – Terzić: "Želimo ga za LŠ"

Crvena zvezda će naredne sezone ići direktno u grupnu fazu Lige šampiona, pa već sada planira tim za adekvatno učešće u elitnom takmičenju.

U planiranje ekipe spada izbor trenera, dovođenje novih igrača, ali i čuvanje postojećih.

Za mnoge neće biti lako odoleti ponudama, a među njima je i ruski vezista Jegor Prucev koji je prošlog leta stigao na "Marakanu" iz Sočija.

Ima ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do 2026. godine, ali prema pisanju ruskog "Čempionata", švajcarski Bazel je ponudio Zvezdi dva miliona evra.

"Bazel je ponudio dva miliona evra za Pruceva. Crvena zvezda je ovu ponudu odbila jer želi da dobije najmanje tri miliona evra. Pregovori će verovatno biti nastavljeni", prenosi izvor Čempionata.

Prucev je Zvezdu prošlog jula koštao 900.000 evra.



"Na šest mečeva za srpski tim, igre ruskog veziste nisu obeležile efektne akcije. Jegor Prucev je u septembru 2022. odigrao dve utakmice kao deo omladinskog tima Rusije",
piše ovaj portal.

Portal "Sport 24" je zbog ove informacije kontaktirao i generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića.

"Ne mogu da komentarišem konkretne predloge, ali imamo veliko interesovanje klubova iz Zapadne Evrope za Pruceva. Voleli bismo da ga zadržimo za Ligu šampiona", poručio je Terzić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.