Barselona protiv Zvezde bez Oleson i Navaro

Izvor: Večernje novosti, 14.Jan.2015, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona protiv Zvezde bez Oleson i Navaro

BARSELONA će, kako sada stvari stoje, Crvenu zvezdu u 4. kolu Top 16 faze Evrolige (23. januar) dočekati bez Breda Olesona i Huanak Karlosa Navara. Taman su se sa prvim minutima u duelu sa Panatinaikosom Katalonci ponadali da je Oleson na duže vreme zatvorio "bolovanje", ali očigledno da rehabilitacija zgloba nije završena, pa će Amerikanac (koji je propustio meč ACB lige sa Unikahom) da miruje još tri nedelje zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << istegnuća ligamenata skočnog zgloba. Isti period bolovanja očekuje i najveću zvezdu katalonskog tima Huana Karlosa Navara. Najbolji strelac u istoriji Evrolige nikako da zaleči povredu desnog butnog mišića zadobijenu polovinom decembra. Lekari su se nadali da bi šestonedeljna pauza mogla da kraće traje. Ipak, sada je izvesno da se ni on neće vraćati u takmičarski ritam pre februara.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barselona protiv Zvezde bez Olesona i Navara

Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Jan.2015, 00:12

Barselona će, kako sada stvari stoje, Crvenu zvezdu u 4. kolu Top 16 faze Evrolige (23. januar) dočekati bez Breda Olesona i Huana Karlosa Navara. Taman su se sa prvim minutima u duelu sa Panatinaikosom Katalonci ponadali da je Oleson na duže vrijeme zatvorio "bolovanje", ali očigledno da rehabilitacija...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.