Bakula i dalje pamti Milojevićev poklon pred Keln!

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2020, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bakula i dalje pamti Milojevićev poklon pred Keln!

Jovičić se sada bori za mesto u timu kod novog šefa struke Zvezde.

Iza Branka Jovičića je težak period, pre dve i po godine vezista Crvene zvezde je doživeo tešku povredu stopala koja ga je od terena odvojila skoro šest meseci.

On se tada vratio na najbitnijem meču sezone za "crveno-bele", protiv Kelna u Ligi Evrope, a tom prilikom mu je Vladan Milojević poklonio nešto što je trener "crveno-belih" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << doneo sa Hilandara.

"To je bilo pred utakmicu sa Kelnom, dobio sam brojanicu i poželeo mi je puno sreće jer sam posle 15 dana treniranja sa ekipom posle teške povrede nastupao na terenu. Ja sam rekao da bih izašao na teren da znam da ću da se povredim opet. I dalje nosim tu brojanicu", otkrio je "Bakula" u razgovoru sa medijima, prenosi Telegraf.

Jovičić je propustio najveći deo ove sezone zbog pokidanih ligamenata, sada se ponovo vratio na teren i pokušaće da se izbori za svoje mesto u timu kod novog šefa struke Dejana Stankovića.

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VEZISTA CRVENO-BELIH IMA AMAJLIJU: Jovičić otkrio šta mu je poklonio bivši trener Zvezde pred meč sa Kelnom

Izvor: Kurir, 04.Feb.2020

Vezista Crvene zvezde Branko Jovičić otkrio je, tokom razgovora sa medijima u Turskoj, šta mu je Vladan Milojević poklonio u smiraj 2017. godine posle povratka na teren zbog teške povrede.

Nastavak na Kurir...

Klop shvatio upozorenje, Liverpul "veže" najbolje!

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2020

"Redsi" žele da održe postojeći defanzivu godinama unapred...Ostrvom se ekspresno pronela vest da Juventus planira rušenje svetskog rekorda kako bi doveo Virdžila Van Dajka u svoje redove. Holanđanin je prava stena pozadi, deluje da je štoper ključ skorašnjih uspeha "redsa"...Došao je iz Sautemptona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.