BORBA SE NASTAVLJA: Budućnost već razmišlja o narednoj utakmici

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 21:36

BORBA SE NASTAVLJA: Budućnost već razmišlja o narednoj utakmici

"Uspeli smo da uvedemo meč u neizvesnu završnicu, ali ne i da stignemo do potpunog preokreta."

Košarkaši Budućnosti poraženi su na startu finalne serije ABA lige od Crvene zvezde u Beogradu sa 82:78. Svoje utiske nakon meča u dvorani "Aleksandar Nikolić" izneo je trener crnogorske ekipe Dejan Milojević.

- Zvezda je bila čvršča i zasluženo je stigla do pobede. Lazić i Dobrić su odradili sjajan posao u odbrani, imali smo problema sa ofanzivnim skokovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rivala. Loše smo završili treću deonicu, loše počeli poslednju, ali se nismo predavali. Uspeli smo da uvedemo meč u neizvesnu završnicu, ali ne i da stignemo do potpunog preokreta. Okrećemo se narednom meču, borba se nastavlja - naglasio je Dejan Milojević.

Drugi meč finalne serije na programu je 18. maja u Beogradu, serije se posle toga seli u Podgoricu, a za osvajanje titule i plasman u Evroligu su potrebne tri pobede.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Radonjić: Tek je početak serije; Milojević: Idemo dalje

Izvor: B92, 16.Maj.2021

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan posle utakmice i pobede u prvoj finalnoj utakmici ABA lige...Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa tokom večerašnje utakmice i pobede protiv Budućnosti na početku finala plej-ofa ABA lige imala više dobrih momenata nego lošijih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.