BAHAR BEZ EUFORIJE: Ne smemo da zaboravimo da je ovo prijateljski meč

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 22:43

BAHAR BEZ EUFORIJE: Ne smemo da zaboravimo da je ovo prijateljski meč

Crvena zvezda sa 5:0 savladala Fiorentinu.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ubedljivo Fireotninu sa 5:0 u generalnoj probi za predstojeću sezonu u prijateljskom meču odigranom na stadionu ''Rajko Mitić''. Iako je u pitanju bila prijateljska utakmica, navijači mogu da budu zadovoljni onim što su videli.

Ipak, trener crveno-belih Barak Bahar ne želi da upada u euforiju pošto prava iskušenbja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tek očekuju njegove igrače, iako je bio zadovoljan pobedom.

 - Očekivali smo da igramo dobro, i da napredujemo, ali ne smemo da zaboravimo da je ovo prijateljski meč. Tek je početak sezone, ali imamo sjajan momentum - rekao je Bahar posle meča.

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.