B92.net: Zvezda odbila 10 miliona – Bukari ostaje!

Izvor: B92, 06.Feb.2024, 10:24

B92.net: Zvezda odbila 10 miliona – Bukari ostaje!

Crvena zvezda odlučila je da odbije bogatu ponudu za Osmana Bukarija, potvrđeno je za B92.net.

Američki Los Anđeles Galaksi je ponudio deset miliona evra za krilnog napadača iz Gane, ali je crveno-belima važnija borba za titulu.

"Definitivno Bukari ostaje na 'Marakani'. To je naša konačna odluka. Deset miliona evra jeste velika ponuda, ali titula u maju mesecu nema cenu", povrđeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz kluba za B92.net.

Zvezda je odbila ponudu bez obzira na to da li će u budućnosti dobiti sličnu ili manju, jer Bukarija vide kao jednog od ključnih igrača u ekipi Vladana Milojevića.

Prioritet Zvezde je titula i učešće u novom ciklusu Lige šampiona koja od jeseni kreće u novom formatu sa uvećanim bonusima.



"Bukari je igrač koji pravi ogromnu razliku na terenu i ne želimo da u sezonu uđemo oslabljeni. Rekli smo da iz kluba ne može da ide nijedan igrač čiji odlazak ugožava titulu",
dodaje naš izvor.

Bukari je došao u Zvezdu u julu 2022. godine za tri miliona evra iz Genta. Za to vreme odigrao je 64 utakmice i dao 22 gola uz 16 asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.