Avramović i zvanično crveno-beli

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Avg.2011, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avramović i zvanično crveno-beli

Bivši prvotimac Partizana i reprezentativac Srbije Marko Avramović i zvanično je postao član Crvene zvezde za koju je potpisao dvogodišnji ugovor.
Zadovoljan sam što sam došao u Crvenu zvezdu. Ne zanosimo se osvajanjem titule, ali mislim da imamo kvalitetnu ekipu. Trudićemo se da u prvenstvu, nacionalnom kupu i Evropi doguramo što dalje – rekao je Avramović.

On je dodao da je za njegove usluge bio zaintersovan jedan italijanski klub sa kojim je trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor, ali da je dogovor propao u poslednjem trenutku.
Avramović je ovog leta sa nacionalnom selekcijom osvojio Svetsku ligu, dok je na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Šanagaju bio srebrni.
Za reprezentaciju Srbije odigrao je 90 utakmica i postigao 23 gola.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.