Asamoa kasni sa povratkom i propušta Spartak

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Feb.2012, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asamoa kasni sa povratkom i propušta Spartak

Natanijel Asamoa se još nije priključio ekipi Crvene zvezde, odnosno nije ga bilo ni na današnjem treningu, a na Marakani nemaju preciznu informaciju kada bi mladi napadač trebalo da se vrati iz Gane.

Novajlija je još iz Turske otputovao u domovinu kako bi izvadio novu putnu ispravu, jer u staroj nije ima više slobodnih stranica. Pasoš je u Gani dobio još prošle nedelje, ali je zatim srpskom konzulatu u Nigeriji morao ponovo da podnese zahtev za dobijanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << vize. Asamoa se očekivao još u ponedeljak, a zbog pauze od desetak dana propustiće prvu prolećnu utakmicu protiv Subotičana.
Isto važi i za Filipa Kasalicu, jer i dalje samo trči sa strane. Čim završi sa terapijama zadnje lože novajlija iz užičke Slobode pridružiće se saigračima, ali kako je i on propustio priličan broj treninga neće biti u konkurenciji za premijeru.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Аsamoa kasni sa povratkom i propušta Spartak

Izvor: Utakmica.rs, 28.Feb.2012

Natanijel &#1040;samoa se još nije priključio ekipi Crvene zvezde, odnosno nije ga bilo ni na današnjem treningu, a na Marakani nemaju preciznu informaciju kada bi mladi napadač trebalo da se vrati iz Gane. Novajlija je još iz Turske otputovao u domovinu kako bi...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.