Arunović i Zlatić najbolji strelci Srbije

Izvor: Blic, 29.Dec.2011, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arunović i Zlatić najbolji strelci Srbije

Streljački savez Srbije (SSS) izabrao je Zoranu Arunović i Andriju Zlatića za najbolje strelce naše zemlje u 2011. godini.

Arunović, članica Crvene zvezde ove godine osvojila je unverzitetsko srebro MK pištoljem i srebro na Svetskom kupu u Minhenu vazdušnim pištoljem, dok je na šampionatu Evrope u Breši sa Jasnom Šekarić i Bobanom Veličković odbranila zlato vazdušnim pištoljem.

Zlatić iz užičkog kluba "Aleksa Dejović" u izuzetnoj sezoni osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je sedam medalja. Pobedio je u finalu Svetskog kupa u Vroclavu MK pištoljem i osvojio, uz zlatnu medalju i jedno od najprestižnijih priznanja svetskog streljaštva Kristalni globus.

Na šampionatu Evrope u Beogradu okitio se zlatnom medaljom MK pištoljem, a u martu je vazdušnim pištoljem na EP u Breši osvojio srebro. Ujedno, na Svetskim kupovima osvojio je četiri medalje.

Za najbolji klub izabran je "Aleksa Dejović" iz Užica, ispred Crvene zvezde i Novog Sada.

Najbolji trener je Pavle Zlatić, takođe član kluba "Aleksa Dejović" iz Užica.

Povezane vesti: Arunović i Zlatić u finalu Svetskog kupa u streljaštvu Mikec i Šekarićeva odlični u Minhenu Zorana Arunović i Andrija Zlatić najbolji strelci u 2010. Lidija Mihajlović osvojila srebro na Svetskom kupu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.