Alimpijević: Efes nije isti tim kao pre mesec dana

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2018, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević: Efes nije isti tim kao pre mesec dana

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević, uoči gostovanja Efesu u Evroligi, rekao je da utakmica u Istanbulu neće imati mnogo sličnosti sa onom u Beogradu pre mesec dana, pre svega zbog promene trenera i uloga igrača turskog kluba.

Crvena zvezda je tada savladala turski tim rezultatom 100:81.

- Dosta promenjenih uloga >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u odnosu na prvu utakmicu. Prvo što je uočljivo, igramo ponovo protiv njih u kratkom vremenskom periodu zbog promene rasporeda takmičenja u drugom delu Evrolige. Oni su promenili trenera, ali i uloge Lida i Štimca, a tu je odlazak jednog i dolazak drugog igrača. Zato ne mislim da će ova utakmica po bilo čemu biti slična onoj koju smo odigrali u Beogradu - rekao je Alimpijević za klupski sajt i ponovio da njegov tim očekuje težak raspored u nastavku sezone, a prvi naredni izazov posle Efesa je Cedevita u ABA ligi.

Prvotimac DŽejms Feldin se saglasio sa trenerom da je Efes sada potpuno drugačiji, ali da njegov tim spremno i pun samopouzdanja ulazi u novi okršaj u Evroligi.

- Idemo u Istanbul da odigramo dobru utakmicu. Imaju novog trenera, doveli su novog igrača, prekinuli su saradnju sa nekima. Ova utakmica će biti potpuno drugačija od one u Beogradu, ali naš pristup bi trebalo da ostane isti kao na ostalim utakmicama Evrolige - istakao je Feldin.

Crveno-beli zauzimaju 11. mesto sa sedam pobeda i devet poraza, dok je Efes poslednji sa skorom 4-12.

Utakmica 17. kola Evrolige između Efesa i Crvene zvezde igra se sutra od 18.30 časova u Istanbulu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Alimpijević oprezan pred duel sa Efesom

Izvor: Beta, 11.Jan.2018

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je danas da protiv Efesa u Istanbulu očekuje drugačiju utakmicu od one u Beogradu kada je njegov tim pobedio i da će crveno-beli u predstojećem duelu nastupiti kompletni, pošto se oporavio Ognjen Dobrić."Mnogo je promenjenih uloga u odnosu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.