Alba i Makabi gostuju u Pioniru

Izvor: Prva.rs, 03.Jan.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alba i Makabi gostuju u Pioniru

UMESTO u "Kombank areni", košarkaši Crvene zvezde odigraće dve utakmice top 16 faze Evrolige u "Pioniru", zbog ranije rezervisanih termina. Prva je u 5. kolu, 29. janura, protiv berlinske Albe, druga u 9. kolu 5. marta, kada u Beogradu gostuje aktuelni evropski šampion Makabi.
Meč sa nemačkim timom biće izmešten iz naše najveće dvorane zbog predstave "Ledeno doba", koja je na programu 30. januara, ali je neophodno ranije postaviti ledenu podlogu za klizačku atrakciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << U rasporedu "Arene" trenutno nema upisanog događaja zbog kojeg će duel sa "ponosom Izraela" biti odigran u "Pioniru" početkom marta. 
Sa takmičarske strane, to ne bi trebalo da ima uticaja na crveno-bele, imajući u vidu da je "Pionir" uvek bio "tesniji" za gostujuće timove, ali će svakako imati uticaja na projektovane prihode od prodaje ulaznica, značajnu stavku u Zvezdinoj finansijskoj konstrukciji.
Galatasaraj - Žalgiris 78:69 
PAO - Makabi 83:76
C. zvezda - Real
Alba - Barselona
 
1. GALATASARAJ 1 1 0 2
2. PAO 1 1 0 2
3. MAKABI 1 0 1 1
4. ŽALGIRIS 1 0 1 1
5. C. ZVEZDA - - - -
6. REAL - - - -
7. BARSELONA - - - -
8. ALBA - - - -
 
Drugo kolo (8/9. 1.): Makabi - C. zvezda, Real M. - Galatasaraj, Žalgiris - Alba, Barselona – PAO.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

“Ledeno doba” preselilo Zvezdu iz Arene: Protiv Albe u Pioniru!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2015

Usled događaja koji su zakazani u terminima kada crveno-beli igraju protiv ova dva tima, oni su primorani da jednu utakmicu Top 16 faze odigraju u "Pioniru"..Crvena zvezda neće biti u mogućnosti da sve svoje mečeve u Top 16 fazi Evrolige igra u Kombank areni...Crveno-beli će meče protiv Albe morati...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.