Ako Kalinić napusti Barselonu, sledeća stanica je Zvezda

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 08:35

"Ako Kalinić napusti Barselonu, sledeća stanica je Zvezda"

Nikola Kalinić je u dva navrata nosio dres Crvene zvezde i uvek je igrao bolje u njemu nego bilo kom u inostranstvu.

Otuda se pojavila velika želja navijača da, u slučaju da Kalinić napusti Barselonu ovog leta, ponovo dođe na Mali Kalemegdan.

Sportski direktor Crvene zvezde Milan Dozet otkrio je da je dobio veliki broj poruka navijača upravo na temu Kalinića i istakao da bi Zvezda svakako bila zainteresovana za tu opciju.

"Dobili smo stotine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poruka da se na interentu piše kako će Nikola Kalinić da ide iz Barselone. Naravno, mi na njih ne odgovaramo, ali svakako da reagujemo na svaki i mali znak. Bili smo sa Kalinićem u kontaktu i tokom sezone i posle sezone, i trenutno smo u kontaktu, ali on ima još važeći ugovor sa Barselonom i siguran sam, ukoliko dođe iz nekog razloga do raskida tog ugovora, da je Crvena zvezda njegova prva sledeća stanica", rekao je Dozet u emisiji "Miljanov korner".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dozet: Ako Kalinić napusti Barselonu, sledeća stanica Zvezda

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2023

Nikola Kalinić je u dva navrata nosio dres Crvene zvezde i uvijek je igrao bolje u njemu nego bilo kom u inostranstvu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.