Adi povređen (samo) za Zvezdu

Izvor: S media, 30.Mar.2011, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adi povređen (samo) za Zvezdu

Defanzivac Crvene zvezde, Li Adi, odigrao je sinoć utakmicu za reprezentaciju Gane, a njegovo izdanje na terenu "Vembli" stadiona nije odavalo utisak da je štoper crveno-belih povređen.

Adi nije igrao na poslednje dve utakmice u Jelen Super ligi jer se požalio na bolove u zadnjoj loži, ali nije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << propustio priliku da se odazove pozivu selektora Gorana Stevanovića za prijateljski duel sa Engleskom.

Li Adi od leta Partizanov?!

Rajevac: Duel Adija i Tejga je nerešen

Adi štitio Ćosića od Stamenog VIDEO

- Čim Adi dođe u Beograd, tražiću od njega da mi saopšti šta se sa njim dešava i hoće li biti u stanju da igra u subotu protiv Javora - jasan je trener Crvene zvezde Robert Prosinečki u izjavi za Alo.

Lekarski tim aktuelnog vicešampiona Srbije nije uspeo da ustanovi o kakvoj se povredi radi, odnosno, kada je Adi dolazio na preglede, nije utvrđeno da postoje bilo kakva oštećenja mišića.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.