ALIMPIJEVIĆ: Čeka nas izuzetno jaka utakmica protiv Cedevite

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2018, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALIMPIJEVIĆ: Čeka nas izuzetno jaka utakmica protiv Cedevite

Crvena zvezda nastavlja takmičenja u ABA ligi.

Košarkaši Crvene zvezde doputovali u subotu u jutarnjim časovima iz Istanbula, a već u nedelju ih očekuje meč i to derbi 16. kola ABA lige sa Cedevitom u dvorani "Aleksandar Nikolić" (besplatan ulaz), u vrlo važnoj utakmici za konačni rasplet na vrhu regionalnog takmičenja. O predstojećem meču govore trener Dušan Alimpijević i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dejan Davidovac.

NBA: Jokić NIJE bio BAŠ zadovoljan, Bjelica NEPOGREŠIV (VIDEO)

ALIMPIJEVIĆ NEMA DILEMU: Zvezda nije zaslužila pobedu

- Dolazi nam još jedna utakmica u vrlo napornom ritmu u kome na svaka dva dana izlazimo na parket. Otežavajuća okolnost je i činjenica da po drugi put u teškom rasporedu imamo vanredno kolo Evrolige, a pre i posle toga važne utakmice u ABA ligi. Situacija je opet identična, stiže nam Cedevita, ozbiljan tim sa vrlo ozbiljnim pojedincima. Ovo je izuzetno važna utakmica za nas, i nakon svih otežavajućih okolnosti koje sam naveo, pokazatelj da možemo da nađemo put iz teških situacija. Apelujem na naše navijače i simpatizere da u nedelju napune dvoranu, da nam pruže podršku i da zajedničkim snagama dođemo do važne pobede u ABA ligi - rekao je trener crveno-belih Dušan Alimpijević.

U sličnom tonu ovu utakmicu najavio je i prvotimac Dejan Davidovac.

- Ovo je vrlo važna utakmica, Cedevitu dobro poznajemo izuzetno kvalitetna ekipa sa odličnim strancima, i vrlo iskusnim igračima. Moramo da se „skupimo" nakon ova dva poraza i da dobijemo utakmicu koja nam sledi u nedelju. Očekuje nas težak meč u ovom vrlo teškom rasporedu u kome se trenutno nalazimo, ali nema izgovora, već samo imamo želju da prikažemo dobru igru i da dođemo do važnih bodova. Mnogo bi nam značila podrška navijača, jer je već poznato da uz punu dvoranu igramo sa dodatnom snagom koja nam stiže sa tribina. I zato pozivam sve naše navijače da dođu u nedelju u dvoranu „Aleksandar Nikolić" i budu uz nas - rekao je Dejan Davidovac.

Ekipa će u subotu odraditi popodnevni trening, a meč sa ekipom Cedevite na programu je u nedelju od 19 časova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.