AIK odbio Zvezdu, ništa od Bakmana

Izvor: Mondo, 26.Jan.2013, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AIK odbio Zvezdu, ništa od Bakmana

AIK Stokholm definitivno je odlučio da odbije ponudu Crvene zvezde, tako da odbrana srpskog tima neće biti jača za reprezentativca Švedske Niklasa Bakmana.

Ništa od Niklasa Bakmana.

AIK iz Stokholma definitivno je odbio ponudu Crvene zvezde, čiji je sportski direktor Zoran Stojadinović, svestan da nema novca za transfere na raspolaganju, pokušao reprezentativca Švedske da dovede na pozajmicu u Beograd.

Ipak, AIK je ostao pri stavu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Bakman ove zime može da bude samo prodat, ne i pozajmljen, pa je tako ovaj posao propao. Posle kažnjavanja Milana Jovanovića i rastanka sa unapred prodatim Nikolom Maksimovićem, Stojadinović će morati da potraži novo rešenje u centru odbrane.

"Transfera neće biti, jer AIK nije prihvatio ponudu Crvene zvezde. Oni su želeli da pozajme Bakmana, koji je i sam bio neodlučan u celoj priči", rekao je igračev menadžer Patrik Merk za portal "Fotbolskanalen".

Najveća prepreka pozajmici, bar kada je stav AIK u pitanju, bila je činjenica da Bakmanu aktuelni ugovor ističe već 31. decembra 2014. godine. Ukoliko bi ga ustupili Crvenoj zvezdi na godinu dana, u Stokholmu bi ga dobili nazad u poslednjoj godini ugovora i onda za njega ne bi mogli da postignu realnu tržišnu cenu. A i bio bi blizu isteka ugovora, što znači da bi posle šest meseci mogao da izabere novi klub.

Bakman se trenutno nalazi na turneji sa reprezentacijom Švedske, koja je na Tajlandu. Bio je jedan od najboljih igrača u pobedi nad komšijskom Finskom od 3:0 u finalu turnira na kojem su učestvovali još domaćin Tajland i Severna Koreja.

Kada se vrati u AIK čega ga žestoka borba za mesto startera sa Aleksanderom Miloševićem, Danijelom Majstorovićem i Perom Karlsonom.

(N. J. - MONDO, foto: Guliver/Getty Images)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Šveđani odbili Zvezdu: Bakman ostaje u AIK-u

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jan.2013

  Švedski AIK je odbio ponudu Crvene zvezde za štopera Niklas Bakmana, piše tamošnji portal fotbollskanalen.se. Čelnici srpskog vicešampiona su reprezentativca Švedske želeli da dovedu na pozajmicu, ali su iz AIK-a tu ponudu odbili. "Nije došlo do dogovora sa Crvenom zvezdom, jer AIK želi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.