Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: Cedeviti drama, ipak ne da treće mesto

Cedevita je sa 81:79 (28:17, 17:22, 20:20, 16:20) savladala Cibonu u 21. kolu Aba lige, a baš kao što i sam rezultat pokazuje, meč je bio nezvestan do samog kraja. Ovo skoro sigurno znači da ćemo u polufinalu regionalnog takmičenja imati večite rivale, Crvenu zvezdu i Partizan.

Osam minuta pre kraja Cedevita je imala sedampoena prednosti, ali se u poslednjih šest ušlo sa košem razlike, posle šuta Sirščevića (71:69). Igralo se koš za koš, da bi Cibosi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << promašili dva šuta za pobedu – najpre Mavra, pa i Krušlin, posle krađe lopte. I on je bio neprecizan za tri poena.
Cedevita je i drugi put ove sezone bila bolja. Najbolji pojedinac na meču bio je Ivan Siriščević sa 22 poena, ali to nije bilo dovoljno njegovom timu da se revanšira. Cedevitu su do pobede vodili Mate Bilan sa 15, Nemanja Gordić  i Fran Pilepić sa po 14 poena.

hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: Cedevita "na mišiće" porazila Cibonu

Izvor: Sportal.rs, 08.Feb.2015

Košarkaši Cedevite pobedili su Cibonu u meču 21. kola ABA lige rezultatom 81:79 i nastavili poteru za ekipom Budućnosti u borbi za bolju poziciju pred doigravanje. Podgoričani imaju pobedu više naspram tima Jasmina Repeše...U dramatičnoj utakmici u Sutinskim Vrelima Ante Delaš je bio junak pobede...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.