A SAD I ZVANIČNO: Kampaco se vratio u Real (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 15:17

A SAD I ZVANIČNO: Kampaco se vratio u Real (FOTO)

Ugovor sa Madriđanima do 2027. godine.

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco, dosadašnji član Crvene zvezde, zvanično se vratio u Real Madrid. Kako je saopštio evropski prvak Kampaco je potpisao ugovor do 2027. godine.

Kampaco se vraća u Real nakon tri godine, a u prošle sezone je igrao prvom mandatu osvojio je 11 trofeja: dve Evrolige, tri titule šampiona Španije, dva Kupa kralja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i četiri Superkupa Španije.

⚪️ FACUNDO CAMPAZZO 𝗜𝗦 𝗕𝗔𝗖𝗞

🖋️ El @RMBaloncesto ha alcanzado un acuerdo con @facucampazzo por el que el jugador queda vinculado al club durante 4 temporadas, hasta 2027.#LigaEndesa | #MercadoACB pic.twitter.com/TBUg0ls0AF

— Liga Endesa (@ACBCOM) July 18, 2023

Podsetimo, došao je u redove crveno-belih krajem decembra, ali zbog kazne Evrolige nije mogao da debituje u tom takmičenju sve do marta. Sa srpskim timom osvojio je Kup Koraća i KLS.

Klub sa Malog Kalemgdana nedavno se oprostio od njega, poslao je i on emotivnu poruku, a ubrzo posle toga stigla je potvrda nove saradnje sa Realom.

Prošle sezone je prosečno beležio 8,8 poena uz 5,3 asistencija, 2,3 skokova i 1,5 ukradenih lopti po meču u Evroligi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kampaco se zvanično vratio u Real Madrid, ugovor do 2027. godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2023

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco, dosadašnji član Crvene zvezde, zvanično se vratio u Real Madrid. Kako je saopštio evropski prvak Kampaco je potpisao ugovor do 2027. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

OD POČETKA PRELAZNOG ROKA JE FIGURISAO KAO ZVEZDINO POJAČANJE: Sada je konačno i potpisao! Dolazi da se bori za osvajanje Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023

Ozvaničeno je...Kada je postalo izvesnije da će argentinski košarkaš Fakundo Kampaco napustiti ekipu Crvene zvezde, kroz medije se pominjalo nekoliko imena o tome ko bi mogao da ga zameni na toj poziciji. Kao glavni favorit je figurisao Kasijus Vinston...Ipak, američki košarkaš je postao novi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.