Várhelyi sa Dodikom o kandidatskom statusu BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Nov.2022, 17:33

Várhelyi sa Dodikom o kandidatskom statusu BiH

Komesar Evropske unije za susjedske odnose i proširenje Oliver Varhelji (Oliver Varhelyi) susreo se, drugog dana boravka u Bosni i Hercegovini, sa predsjednikom Republike Srpske, Miloradom Dodikom u Istočnom Sarajevu. "Podrška predsednika RS, Milorada Dodika na nastavku rada kako bi BiH dobila status kandidata je ohrabrujuća. Reforme treba da se ubrzaju da bi se dobila pozitivna odluka EUCO. Političko vođstvo je ključno", napisao je Varhelyi na Twitter nalogu. Predsjednik RS...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Varhelji posle sastanka s Dodikom: Za kandidatski status BiH trebaju ubrzane reforme

Izvor: Danas, 29.Nov.2022

Evropski komesar za proširenje i politiku susedstva Oliver Varhelji izjavio je danas posle sastanka sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u Istočnom Sarajevu da reforme u BiH treba da budu ubrzane da bi ta država dobila pozitivnu odluku o kandidatskom statusu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.