Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jun.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar negira da je vređao sudiju

Brazilski fudbaler Nejmar negirao je danas da je vređao sudiju nakon što mu je pokazan crveni karton na utakmici sa Kolumbijom na Kupu Amerike.

Kapiten reprezentacije Brazila je ocenio da je u javnosti došlo do zabune o tom događaju.

Nejmar je suspendovan na četiri utakmice zbog crvenog kartona i rasprave sa sudijom po završetku utakmice sa Kolumbijom prošlog četvrtka, u kojoj je Brazil izgubio sa 0:1.

Fudbalska federacija Južne Amerike (CONMEBOL) je saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << da je Nejmar suspendovan na četiri utakmice jer je zgrabio sudiju rukama po ulasku u tunel i vređao ga sve do svlačionica.

Nejmar tvrdi da se "skoro ništa od navedenog u saopštenju CONMEBOL nije dogodilo" i da je on prišao sudiji da ga pita zašto je dobio crveni karton, ali da je do gužve došlo pošto su ljudi okolo pomisli da će uraditi nešto drugo.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar negira da je vređao sudiju

Izvor: B92, 24.Jun.2015, 00:01

Brazilski fudbaler Nejmar negirao je da je vređao sudiju nakon što mu je pokazan crveni karton na utakmici sa Kolumbijom na Kupu Amerike...Kapiten reprezentacije Brazila je ocenio da je u javnosti došlo do zabune o tom događaju...Nejmar je suspendovan na četiri utakmice zbog crvenog kartona i rasprave...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.