Demostat: Skoro trećina građana Srbije neće Rio Tinto, 59 odsto uslovljava ekologijom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Avg.2021, 16:52

Demostat: Skoro trećina građana Srbije neće Rio Tinto, 59 odsto uslovljava ekologijom

Informacije o projektu Rio Tinto stvaraju zbrku koja će se sigurno odraziti na budući referendum, ocenio je istraživač Demostata Srećko Mihailović, ukazujući da 29 odsto ispitanika smatra kako Rio Tintu ne treba dati dozvolu za otvaranje rudnika ni pod kojim uslovima, a 59 odsto ih uslovljava podršku ispunjavanjem mahom ekoloških preduslova. Mihailović je na konferenciji za novinare u Beogradu predstavio rezultate istraživanja javnog mnjenja „Srbija, Rio Tinto i ekologija“, sprovedenog u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Demostat: Skoro trećina građana neće Rio Tinto

Izvor: Radio 021, 05.Avg.2021, 07:05

Informacije o projektu Rio Tinto stvaraju zbrku koja će se sigurno odraziti na budući referendum, ocenio je istraživač Demostata Srećko Mihailović.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.