Crna Gora otvara granične prelaze

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Maj.2020, 20:34

Crna Gora otvara granične prelaze

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti (NKT) odlučilo je da od sutra, 1. juna, Crna Gora otvori sve putne granične prelaze prema susednim državama koji su bili zatvoreni u okviru mera protiv širenja koronavirusa, saopšteno je iz Vlade.

U ponoć se otvaraju do sada zatvoreni granični prelazi sa Srbijom: Ranče - Jabuka na putu Pljevlja - Prijepolje, Vuče - Godovo na putu Rožaje - Tutin, i Čemerno na putnom pravcu Pljevlja - Priboj.

Sa Albanijom biće >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << otvoreni prelazi Grnčar - Baškim, na putnom pravcu Plav - Skadar i Sukobin - Murićan na putnom pravcu Ulcinj - Skadar, a sa Hrvatskom: Kobila - Vitaljina na putnom pravcu Herceg Novi - Vitaljina - Dubrovnik.

Sa Bosnom i Hercegovinom: Šćepan Polje - Hum na putnom pravcu Plužine - Foča, Šula - Vitina na putnom pravcu Pljevlja - Foča, Sitnica - Zupci na putnom pravcu Herceg Novi - Trebinje i Meteljka - Metaljka na putnom pravcu Pljevlja - Čajniče.

Ostaje privremeno zatvoren putni granični prelaz Vraćenovići - Deleuša sa Bosnom i Hercegovinom na putnom pravcu Nikšić - Bileća koji je zatvoren 27. februara zbog gradnje granične infrastrukture.

Kako je saopšteno, ostaje mera da u Crnu Goru mogu da putuju državljani i rezidenti zemalja u kojima je manje od 25 obolelih na 100.000 stanovnika.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.