BiH: Nastavljena potraga za nestalim mladićem

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jan.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Nastavljena potraga za nestalim mladićem

Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) nastavili su i danas potragu za 22-godišnjim El-Eminom Hadžićem, koji je nestao u četvrtak na Ponijerima kod Kaknja. Potraga se vrši smanjenim intenzitetom zbog otežanih vremenskih uslova, potvrdila je za Slobodnu Evropu glasnogovornica FUCZ Majda Kovač.  “Detaljan pregled terena je danas nemoguć zbog vremenskih uslova, ali će se na terenu u narednih nekoliko dana prikupljati informacije i čim se vrmenski uslovi poboljšaju, potraga...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Pronađeni tragovi nestalog mladića na Ponijerima

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2019, 14:03

SARAJEVO - U jutarnjim satima pripadnici Gorske službe spašavanja - stanice Sarajevo izašli su na teren na lokalitetu Ponijera sa potražnim psom Šmekijem, a na poziv GSS Federacije BiH kako bi nastavili potragu za nestalim 22-godišnjim El-Eminom Hadžićem čiji je nestanak prijavljen u ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.